Tasot

Puutasot

Arvokkaan näköinen massiivitaso tuo lämmintä syvyyttä. Puu on aina muodissa ja sointuu suomalaiseen sisutukseen värimaailmaltaan. Puu on materiaalina hyvin pehmeä ja täten naarmuuntuu helposti. Pintaa voidaan kuitenkin hioa ja sen saa helposti uudennäköiseksi. Myymme massiivitasot joko puuvalmiina tai valmiiksi ensikäsiteltyinä.

Laminaattitasot

Laminaatti on lujaa kestomuovia joka kestää puuta paremmin kulutusta ja korkeita lämpötiloja. Keittiön työtasoissa suositellaan taivereunaa, jossa laminointi ulottuu yhtenäisenä puuaineksisen peruslevyn reunan yli. Väreissä sekä kuoseissa paljon eri vaihtoehtoja, saatavissa myös täysin valkoinen. Hinta on hyvin edullinen muihin tasoihin verrattuna sekä edullinen vaihtaa uuteen.

Ensimmäiset 8 kuosia SUORAREUNAISIA:

Kivitasot

Kivi on ajaton ja kestävä valinta tasomateriaaliksi. Upean kiiltäväpintainen tai timanttihiottu matta, helppohoitoinen ja hygieeninen. Luonnonkivi on myös ekologinen valinta, louhinta ja kiven työstäminen tapahtuu kokonaan mekaanisesti ilman kemikaaleja. Hinnaltaan arvokas mutta hyvin hoidettuna ikuinen. Kestää kuumaa. Miinuksena on ettei ole olemassa täysin valkoista kiveä.

Komposiittitasot

Komposiittitasot (massatasot) , Kvartsi, Corian, Durat, Silestone, valmistetaan sekoittamalla kiviainesta ja sidosaineita yhteen ja tämä massa puristetaan isolla voimalla yhteen tasomateriaaliksi. Tuloksena erittäin iskun kestävä, kova ja väriltään yksivärinen ja tasainen materiaali. Komposiittitaso ei ole huokoinen ja se kestää hyvin nesteitä ja liuottimia sekä korkeita lämpötiloja, mutta suoraan tasolle ei kannata asettaa mitään kuumaa ettei kiilto lähde materiaalista. Komposiittitaso voidaan tehdä saumattomaksi eikä aina erillistä allasta tarvita. Helppohoitoinen materiaali.

Esim. Kvartsi on valmistettu puristamalla yli 90 prosenttisesti luonnonkvartsista. Loppu on sidosaineita kuten hartsia, sekä tehosteeksi lisättyjä elementtejä, kuten lasin tai peilin siruja. Kvartsien pinta on kestävä ja hyvin tiivis.

Etuna luonnonkiveen verrattuna on vaaleiden sävyjen saatavuus; luonnonkivestä poiketen komposiiteissa on saatavilla useita vaaleita vaihtoehtoja sekä puhdas valkoinen.