Palvelut

Suunnittelupalvelu

Keittiösi ulkonäön, toimivuuden ja varustetason päätät sinä, mutta meistä on apua suunnittelussa. Osaamme kertoa lähtökohdat monelle arkea helpottavalle valinnalle, sekä esittelemme esim. mekanismien edistyvästä maailmasta uutuudet ja hyväksi havaitut klassikot. Myös pintamateriaalien valinnassa on hyvä tietää oleelliset erot.

Tuotteet

Valikoimistamme löydät varmasti etsimäsi vaihtoehdot aina runkomateriaaleista lisävarusteisiin saakka. Oheisista sivustoista löydät joitakin esimerkkejä tuotteistamme.

Asennus ja kuljetus

Anna ammattitaitoisen asentajan tehdä homma– luotettavasti ja ammattitason työvälineillä, heillä on kokemusta ja ongelmanratkaisukykyä hankalissakin paikoissa.

Kalusteremontin asennustyökustannuksista saat kotitalousvähennystä. Lisätietoja saat vero.fi -verkkosivuilta.

Asennuksen yhteydessä tuomme kalusteet paikanpäälle ja samassa kuormassa kulkeutuu myös kodinkoneet, mikäli olet hankkinut ne kauttamme. Mikäli kuitenkin tarvitset vain kalustekuljetuksen, käytössämme on upeita, helposti nokkakärryillä tyhjennettäviä peräkärryjä. Vuokraamme kärryjä myös muihin tavarakuljetuksiin.

Rahoitus

Uuden keittiön rahoitus onnistuu joustavasti OP:n rahoituksella. Sillä maksat kaikki MIIA-KEITTIÖILTÄ hankkimasi tuotteet, kuten kalusteet, sähkö-, putki- ja asennustyöt sekä kodinkoneet, altaat ja hanat. Saat yhden kokonaislaskun juuri Sinulle sopivissa erissä. Helppoa, eikö totta?

Rahoitushakemus helposti verkossa
Voit hakea rahoituspäätöksen valmiiksi jo ennen ensimmäistä käyntiä myymälässä. Klikkaa allaolevaa laskuria, tarkista juuri Sinulle sopiva budjetti ja täytä rahoitushakemus verkossa. Voit hakea rahoitusta viikon jokaisena päivänä klo 6-23 välisenä aikana, ja päätöksen rahoituksesta saat saman tien.

OP:n rahoituksen edut

  • Yksi selkeä lasku koko toimituksesta.
  • Ensimmäinen lasku aina ilman korkoja ja kuluja.
  • OP:n rahoituksessa ei ole luoton perustamismaksua.
  • Joustava takaisinmaksuaika.
  • Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja.
  • Sinun ei tarvitse murehtia uudesta luottokortista, sillä OP:n rahoitus on kertaluotto.
  • Rahoituksen korot ovat verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun rahoitetaan oman vakituisen asunnon perusparannusta. OP ilmoittaa maksetut korot suoraan verottajalle.
  • Rahoitus kerryttää OP:n omistajajäsenille OP-bonuksia.
Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 8,78 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95%, (7,20 % 11/19), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 € kuukaudessa. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 955,19 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.